Borg till kust till borg – v.38 2024

21 september

Välkomna till Mittlandsskogen i höstskrud. Denna guidade löpning följer delar av leden Borg till borg och tar oss från Ismantorps borg till Gråborg, de två bäst bevarade formborgarna på Öland. Vi hoppas att pricka in hösten denna helg, med dess sagolika färger och perfekta löpförutsättningar. Turen är cirka 23 km och kommer ta cirka fyra timmar, så tempot blir lågt och utrymme för pauser ges kontinuerligt. Denna tur går från A till B, vilket betyder att logistik vid starten kommer att krävas (mer info om detta fås efter bokning).

Så lördagen 21 september ses vi på mellersta Öland för att ta oss an en av norra Europas största sammanhängande lövskogar…

Mer information skickas ut till deltagarna direkt efter bokning, samt ytterligare ett mail några dagar innan turen.

Filmklipp från löptur i Mittlandsskogen

  • Samling: Gråborg (56.66749541935726, 16.598897553433233)
  • Tid: Senast 09:00 (därefter gemensam transport till starten)
  • Kostnad: 200 kr som betalas när du bokar
  • Viktigt: Du behöver vara självförsörjande med vatten och energi under turen (förutom en lättare lunch i slutet av turen)
  • Info till Länsstyrelsen i Kalmar län: Vi undviker såklart Långrälla-Borg, Vanserum-Bäck, Rönnerum-Abbantorp och Ismantorps naturreservat.
Boka din plats

Borg till borg – v.38 2024

Du kommer att erhålla ett bekräftelsemail (inom 48 timmar) till den angivna e-postadressen med antingen ett nummer för Swishbetalning eller en faktura. Bokningen är bindande och betalningen ska inkomma till leverantören senast 3 dagar innan genomförande av tjänsten. Du kan även välja betalningsalternativet Epassi som även detta ska betalas senast 3 dagar innan löpturen.