Borg till borg – v.43 2022

30 oktober

Välkomna till Mittlandsskogen i höstskrud. Denna guidade löpning följer till stora delar leden Borg till borg och tar oss förbi både Gråborg och Ismantorps borg, de två bäst bevarade formborgarna på Öland. Vi hoppas att pricka in hösten denna helg, med dess sagolika färger och perfekta löpförutsättningar. Turen är drygt 20 km och kommer ta tre till fyra timmar, så tempot blir lågt och utrymme för pauser ges kontinuerligt. Denna tur går från A till B, vilket betyder att logistik vid start och mål kommer att krävas (mer info om detta fås efter bokning).

Så söndagen 30 oktober ses vi på mellersta Öland för att ta oss an en av norra Europas största sammanhängande lövskogar…

Mer information skickas ut till deltagarna direkt efter bokning, samt ytterligare ett mail några dagar innan turen.

Filmklipp från löptur i Mittlandsskogen

  • Samling: Kvarnbackarna i Jordtorp (56.678992, 16.58103)
  • Tid: Löpturen startar 10:00
  • Kostnad: 150 kr som betalas när du bokar
  • Viktigt: Du behöver vara självförsörjande med vatten och energi under turen.
Boka din plats

Borg till borg - v.43 2022

Du kommer att erhålla ett bekräftelsemail (inom 48 timmar) till den angivna e-postadressen med antingen ett nummer för Swishbetalning eller en faktura. Bokningen är bindande och betalningen ska inkomma till leverantören senast 3 dagar innan genomförande av tjänsten. Väljer du betalningsalternativet Epassi genomför du betalningen på plats.