Löpning i Mittlandsskogen – v.19 2021

16 maj

Mittlandskogen är ett kärnområde för biologisk mångfald som till sin karaktär och storlek är unikt såväl inom landet som i övriga Europa. Inom och utom reservatet finns höga kulturhistoriska värden i form av omfattande fornlämningar från järnåldern.

Söndagen den 16:e maj ges möjlighet att springa underbar traillöpning med guide i knappt två timmar. Tempot blir lågt, dels för att terrängen kräver ett lägre tempo och dels för att löpningen ska passa alla deltagare. Under löpningen blir det frekventa stopp för att kunna uppleva naturfenomen, växt- och djurliv.

Mer information skickas ut till deltagarna direkt efter bokning, samt ytterligare ett mail några dagar innan turen. Löpturen ingår även i eventet Öländska pärlor.

Ett filmklipp från Mittlandsskogen kommer här

  • Samling: Odens flisor, längs Karumsvägen, öster om Högsrum (56.765973, 16.617736)
  • Tid: Löpturen startar 09:00
  • Kostnad: 150 kr som betalas när du bokar
  • Viktigt: Du behöver vara självförsörjande med vatten och energi under turen.
Boka din plats

Löpning i Mittlandsskogen

Du kommer att erhålla ett bekräftelsemail (inom 48 timmar) till den angivna e-postadressen med antingen ett nummer för Swishbetalning eller en faktura. Bokningen är bindande och betalningen ska inkomma till leverantören senast 10 dagar efter bokningen samt senast 7 dagar innan genomförande av tjänsten.