Norra Öland – v.26 2021

3–4 juli

På två löpdagar i juni upplever vi östra och västra Bödakustens fantastiska miljöer. Vi springer längs klapperstenstränder till öns nordligaste punkt. Här står Långe Erik, den norra fyren, vilken kräver ett handslag som markering ”I was here” innan resan mot sydöst och de östra skogarna kan påbörjas.

Här blir det löpning på mestadels grusvägar och skogsvägar innan sträckningen övergår till endast stigar i blåbärsris, tallskog och strandskog. För den som önskar går det springa längs stranden innan vi är framme vid dagens etappmål.

Det blir löpning i cirka 4 till 6 timmar per dag under två dagar. Tempot är lågt, dels för att terrängen kräver ett lägre tempo och dels för att löpningen ska passa alla deltagare. Under löpningen blir det frekventa stopp för att kunna uppleva naturfenomen, växt- och djurliv och historia.

Logi, mat och dryck under löpdagarna blir på småskaliga boenden med fokus på hållbarhet, miljötänk och ekologiska alternativ.

Mer detaljerad information kommer att publiceras 6 – 8 månader innan eventet. Säkra din plats redan nu genom att göra en intresseanmälan och därmed få möjlighet att anmäla dig två veckor innan evenemanget blir publikt.

Anmäl intresse

Anmäl intresse

Om du anmält ditt intresse får du löpande uppdateringar om eventet samt möjlighet att boka din plats 2 veckor innan det blir publikt.