Prästaturen – v.3 2024

20 januari

Naturreservaten Karlevi norra och södra alvar är en del av det vidsträckta Stora Alvaret. Området har en omväxlande och krävande miljö. Här finns hällmark där kalkberggrunden går i dagen, grusalvar där frost och vatten flyttar omkring gruset varje vinter, så att växterna måste skaffa sig grova rötter för att kunna hålla sig kvar.

Lördagen den 20:e januari ges möjlighet att springa riktig terränglöpning med guide i två till tre timmar. Tempot blir lågt, dels för att terrängen kräver ett lägre tempo och dels för att löpningen ska passa alla deltagare. Under löpningen blir det frekventa stopp för att kunna uppleva naturfenomen, växt- och djurliv.

Mer information skickas ut till deltagarna direkt efter bokning, samt ytterligare ett mail några dagar innan turen.

Inspireras av turen här

  • Samling: Karlevi (56.595637, 16.469555)
  • Tid: Löpturen startar 10:00
  • Kostnad: 200 kr som betalas när du bokar
  • Viktigt: Du behöver vara självförsörjande med vatten och energi under turen.
Boka din plats

Prästaturen - v.3 2024

Du kommer att erhålla ett bekräftelsemail (inom 48 timmar) till den angivna e-postadressen med antingen ett nummer för Swishbetalning eller en faktura. Bokningen är bindande och betalningen ska inkomma till leverantören senast 3 dagar innan genomförande av tjänsten. Du kan även välja betalningsalternativet Epassi som även detta ska betalas senast 3 dagar innan löpturen.