Skäralid (Skåne) – v.15 2023

15 april

OBS! Denna löptur går i Skåne, i Söderåsens nationalpark. Här färdas vi längs stigar över betesmarker och lövskogsklädda backar. Turen bjuder på geologisk vederkvickelse och extraordinära naturupplevelser i bokskog och i raviner.

Lördagen den 15:e april ges möjlighet att springa trail med guide i ca 2,5 timmar (ca: 16 km) i området runt Skäralid. Tempot blir lågt, dels för att terrängen kräver ett lägre tempo och dels för att löpningen ska passa alla deltagare. Under löpningen blir det frekventa stopp för att kunna hämta andan, fylla på vätska och energi samt uppleva sevärdheter.

För den nyfikne är här ett klipp från delar av turen…

Mer information skickas ut till deltagarna direkt efter bokning, samt ytterligare ett mail några dagar innan turen.

  • Samling: Skäralid (56.03863, 13.251765). Se karta.
  • Tid: Löpturen startar 10:00
  • Kostnad: 150 kr som betalas vid bokningen (halva priset om du är ingår i någon av Runacademys löpargrupper våren 2023).
  • Viktigt: Du behöver vara självförsörjande med vatten och energi (möjlighet att fylla på vatten innan och under turen finns).
  • Mer info finns här.
Boka din plats

Skäralid – v.17 2023

Du kommer att erhålla ett bekräftelsemail (inom 48 timmar) till den angivna e-postadressen med antingen ett nummer för Swishbetalning eller en faktura. Bokningen är bindande och betalningen ska inkomma till leverantören senast 3 dagar innan genomförande av tjänsten. Du kan även välja betalningsalternativet Epassi som även detta ska betalas senast 3 dagar innan löpturen.